2014. szeptember 29., hétfő

EL84 csöves erősítő - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó ez a kis csöves erősítő. Jól működik, személyes átvétel esetén kipróbálható. A belselye elég gány, teljesen át kéne szerelni, ezért csak hozzáértőknek javaslom. Esetleg aki szeretne ismerkedni a technikával, az újra tudja hasznosítani, remek kis első erősítő lehet belőle (nekem is az volt, de már nincs időm rendesen megcsinálni). Én 8 ohmos hangfalakkal használtam, teljesítménye kb 4-5W. Potija recseg, használni kell és elmúlik. Csőkészlete: ECC88, 2xEL84, AZ12
Személyes átvétel Pápán, de a vevő felelősségére posta is megoldható! Postai szállításból eredő károkért felelősséget nem vállalok! Vásárlás után reklamációt nem fogadok el! A későbbiekben felmerülő/előkerülő hibákért felelősséget nem vállalok! Ez elkerülése végett bátran kérdezzen a termékről!
A vevőnek három napon belül fel kell vennie velem a kapcsolatot, és előzetes egyeztetés nélkül egy hét áll rendelkezésére átutalni a termék árát, vagy átvenni a terméket! Csak az licitáljon, aki ezeket a feltételeket elfogadja, és teljesíti is!



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-05 15:00
. EL84 csöves erősítő - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése