2014. október 28., kedd

Zsolnay pompadúr mintás falióra. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hibátlan. Átmérő: 26cm. Működik.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kérem ha ideje engedi  nézze meg lent a lap alján  a galériámban egyéb termékem ha valami megtetszik egyben is tudom postázni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Átvételi lehetőség személyesen megoldható Somogyban vagy gondosan csomagolva postán  esetleg futárral tudom küldeni az összeg megérkezte után.
Fizetési lehetőségek: Utalás vagy postai úton, csekken , saját címemre történő befizetés.
Az aukció lejárta után a vaterától megkapott e-mailre elküldöm elérhetőségeim,   telefonon vagy e-mailben folyamatosan elérhető vagyok és állok rendelkezésére.
Korrekt becsületes adás-vételeket szeretnék melyben a vásárló maximális kiszolgálása a cél a leírásnak megfelelő termékekkel.
Annyit szeretnék kérni a nyertes licitálótól hogy 7 munkanapon belül bonyolítsuk le az adás-vételt.
KÉREM HA TEHETI NÉZZE MEG A LAP ALJÁN A GALÉRIÁBAN A TERMÉKEIM. HA VALAMI ESETLEG MÉG MEGTETSZIK VAN LEHETŐSÉG  EGY POSTADÍJJAL TÖBB TERMÉK ELKÜLDÉSE.
Köszönöm a lehetőséget.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-11-04 20:23
. Zsolnay pompadúr mintás falióra. - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése