2014. december 29., hétfő

Tigriscsíkos átmeneti kabátka kb S méretre - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Üdvözöllek oldalamon! Saját megunt ruháimat adom el, jórészt keveset vagy egyáltalán nem használt dolgokról van szó. Licitet nem török!!! Postázás: o postaköltséget csak csomagolás után tudok mondani. o Postázás CSAK 2000 ft vásárlási érték felett, amúgy személyes átvétel lakcímemen (metró vagy 4-6 villamos 5 percre-; Ferencvárosban).  
Postázás főszabályként ajánlottan, de sikeres aukció után emiles kapcsolatteremtés után a vevő által leírt/kijelentett mondat alapján simán is postázok: "A csomagot kifejezetten sima postázás útján kéri a Vevő címére megküldeni-, tudatában annak, hogy esetlegesen meg nem érkezett csomag NEM az Eladó hibája, attól a pozitív minősítést az Eladónak a Vevő megadja. Sima postázás esetén az Eladó emiles postai csomagfeladásról szóló értesítése után a postai ügyintézés a Vevő feladata (átvétel, elveszett csomag ügyintézés). " 
Postázás hetente legalább kétszer-; erről emiles értesítést küld az Eladó.
Fizetés: o Termék személyes átvétele esetén készpénz -, licit zárás után maximum 5 nappal. o postázás esetén bankszámlára utalás maximum 5 nappal a sikeres licit lezárta után.
Licitálással Vevő elfogadottnak tekinti Eladó postázással/ fizetéssel kapcsolatos feltételeit. Kérlek fentiek tudatában licitálj! Köszönöm!
Félig bélelt tigrismintás átmeneti kabát. Anyaga  műszőrme, kb 3-4 mm hosszú, lelapuló fajta, tehát nem ad pufi megjelenést : )



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2015-01-11 12:03
. Tigriscsíkos átmeneti kabátka kb S méretre - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése