2015. február 27., péntek

Tonific Zsírégető-feszesítő több funkció - Jelenlegi ára: 5 500 Ft


Tonific Zsírégető-feszesítő többfunkciós masszírozó 5500 Ft
A testmasszírozó 3 féle cserélhető fejjel rendelkezik, melyek 360 fokban, több mint 2700 percenkénti fordulattal forognak, így a fejeket sorrendben, használva, rövid idő alatt, garantáltan pozitív hatást érhetsz el.
Első lépés: a tüskés fej, a radikális, mélyebben beágyazódott zsírcsomók fellazításához és az izmok ellazítására is alkalmas, az intenzív masszírozás, fokozza az anyagcserét és ezzel stimulálja a zsírégető enzimek működését, ami elengedhetetlenül fontos a zsírgöböcskék eltüntetéséhez. A vibrációs kezelés jótékony hatással van a hormonháztartásra, így segít a fogyás-hízás, vagyis a jojo-effektus elkerülésében.
Második lépésként: a bőr felső rétegeihez használd a lekerekített tüskés fejet, mely feloszlatja a narancsbőrt alkotó zsírgöböket, gyorsítja a bőr anyagcseréjét és elősegíti a zsírszövetek kiürítését a szervezetből.
A harmadik: a spirál fej eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti a bőrt átszövő hajszálerek vérkeringését, használata a szervezet természetes bőrmegújító folyamatinak felgyorsítását eredményezi és bőröd rugalmasságát adja vissza.
Mindhárom fejet használhatod, hideg és meleg terápiás eszközként is, mely esetenként növeli a kezelések hatékonyságát. Használat előtt tedd be a fejeket 1 órára a mélyhűtőbe, a hűsítő masszázs jó közérzetet, biztosít és még változatosabbá teszi a készülék használatát. Izomfájdalmak csillapítására és összerándult izmok lazítására, a masszírozó-golyókat felmelegített testápolóba, hidratáló krémbe mártva, bizsergetően meleg, kényeztető masszázst nyújtanak.
Használd mindennap, és, 3hét alatt garantáltan (! ) látható eredményt produkál. Ez az edzésforma nemcsak rendkívül gyors és hatékony, de zsírégető kezelésként és anatómiai tényezők eredményeként kialakuló cellulit megelőzésére is eredményesen használható.
3 cserélhető masszázsfej,
fokozatúerősségellátás, a készülék, akár 3000-es percenkénti fordulatra is képes
Javítja a vérkeringést, masszíroz és tonizál
Megszabadít a narancsbőrtől, ideálisan átformálja az alakod, ez igen pozitív hatással lesz, az önbizalmadra is, ami minden siker kulcsa
Kérlek nézd meg a többi termékem is.



Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2015-03-20 00:43
. Tonific Zsírégető-feszesítő több funkció - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése