2014. október 24., péntek

Fekete üzleti rövid nadrág csizmanadrág S 36 ÚJ!!! - Jelenlegi ára: 890 Ft

Eladó a képen látható, egyszer viselt, alkalmi (üzleti / business), de a hétköznapokban is tökéletes, női rövidnadrág / csizmanadrág (rövid/csizma nadrág). Térd felettig ér, nézd a méreteket fentebb. Fekete színű, élbe vasalt. Mérete: 36 / S. Oldalt díszzsebes, hátul van két zseb, cipzárja jól működik, övtartós (4 cm széles öv belefér). Teljesen hibátlan, a színe sincs megfakulva, tökéletes viselet színes vagy mintás, csipkés harisnyával.
Füst- és állatszőrmentes háztartásból! Nem turkálós darab!
Cipzáros résznél varrásig 25 cm, ülep: 32 cm. Többi méretet lásd fent!
Súlya: 339 g
Ha kérdésed van, írj, szívesen válaszolok!
Személyes átvétel egész nap  Bp., XIX. ker-ben, a Határ úttól 2 villamos megállónyira lakcímemen, de kérésre postázom is.
Ezt a terméket csak ajánlottantudom postázni a Magyar Posta 2013. júliusában életbe lépett szabályzata miatt. A megadott postaktg. pontos, így a vásárláskor küldött vatera értesítőben szereplő bankszámlaszámomra a kiválasztott postaköltséggel növelt vételár utalható. Ha több terméket vásárolsz tőlem, egyeztessünk postaköltséget!
Nézz szét nálam, sok szép, újszerű női ruhát árulok ebben a méretben, de vannak baba holmijaim, ékszereim, fehérneműim is! Postaköltséget spórolhatsz! : )



Jelenlegi ára: 890 Ft

Az aukció vége: 2014-11-13 13:43
. Fekete üzleti rövid nadrág csizmanadrág S 36 ÚJ!!! - Jelenlegi ára: 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése